Sidan kunde inte visas!

Gå till startsidan och logga in först.

Tillbaka till nyheter

Mellanmål att ta med

31 augusti 2021

Nu är semestern slut för de flesta och vardagen är i full gång. Att få till mellanmål, att ta med till jobbet eller skolan kan vara svårt. En frukt fungerar alltid men om man önskar något annat krävs mer planering. I den nya kategorin ”Mellanmål att ta med” får du tips på ett par smidiga mellanmål att ta med i väskan. Alla är självklart näringsberäknade och testade i verkligheten. Har du tips på ytterligare mellanmål att ta med, som du vill att jag lägger till i denna kategori så hör av dig till mig! kontakt@atbra.se
Jag uppskattar nya förslag och idéer som kan göra Ät bra! ännu bättre.

Varma hälsningar
Helén Sahlstrand
leg. dietist, matfotograf och skapare av Ät bra!

Helen
Helén Sahlstrand
Leg. dietist, matfotograf och
grundare av Ät bra!
Jag har arbetat som dietist sedan 2005. Jag har främst arbetat med livsstilsförändringar och insåg tidigt att bilder gjorde det enklare för mina klienter att förstå budskapet om kost och hälsa.

Då utbudet av bra bilder, för oss dietister, var begränsat började jag själv fota näringsberäknade, pedagogiska matbilder till mig och mina kollegor. Tio år senare föddes idén om bildstödet Ät bra!

Min största drivkraft är att göra människor mer matmedvetna. Bilder är då ett fantastiskt bra redskap, som de allra flesta förstår och kan ta till sig. För mig är det också viktigt att visa att bra hälsosam mat ser god och tilltalande ut.
'