Sidan kunde inte visas!

Gå till startsidan och logga in först.

Tillbaka till nyheter

Problem med pilarna i mellanmålskategorin

26 april 2021

Som jag tidigare skrivit så har vi sett ett fel när det gäller ”sidopilarna” i Ät bra! Du som användare ska kunna bläddra bland bilderna i de olika kategorierna med hjälp av pilarna på bildernas kanter eller med pilarna på tangentbordet (precis som i förra versionen av Ät bra!). Felet som upptäckts gäller byte av bilder i respektive kategori. Det fungerar nu i de flesta kategorier men i vissa kategorier, te.x. mellanmålskategorin, hoppar systemet fortfarande mellan olika nivåer. Vi fortsätter att jobba för att hitta vad som orsakar detta och hoppas kunna åtgärda det så fort som möjligt. Jag ber om ursäkt om detta förvirrar och ställer till det för dig!

Hör av dig om du undrar över något!
Med vänliga hälsningar

Helen Sahlstrand
Leg. dietist, matfotograf och skapare av Ät bra!

Helen
Helén Sahlstrand
Leg. dietist, matfotograf och
grundare av Ät bra!
Jag har arbetat som dietist sedan 2005. Jag har främst arbetat med livsstilsförändringar och insåg tidigt att bilder gjorde det enklare för mina klienter att förstå budskapet om kost och hälsa.

Då utbudet av bra bilder, för oss dietister, var begränsat började jag själv fota näringsberäknade, pedagogiska matbilder till mig och mina kollegor. Tio år senare föddes idén om bildstödet Ät bra!

Min största drivkraft är att göra människor mer matmedvetna. Bilder är då ett fantastiskt bra redskap, som de allra flesta förstår och kan ta till sig. För mig är det också viktigt att visa att bra hälsosam mat ser god och tilltalande ut.
'