Sidan kunde inte visas!

Gå till startsidan och logga in först.

Tillbaka till nyheter

”Ursäkta röran, vi bygger om!”

8 april 2021

Det är mycket på gång nu. Vi har under en tid jobbat med en större utveckling av Ät bra! och flera förändringar har ni säkert redan sett. Förutom en mängd nya bilder har layouten förändrats och vi jobbar med en mobilanpassning av Ät bra!

Även menyerna håller på att få sig en uppfräschning, med bilder, för att det ska bli lättare att hitta i systemet. Arbetet med menyerna pågår fortfarande och under ett par dagar kan det uppstå en del buggar i systemet. Vi jobbar på att få bort dessa eventuella buggar så snart som möjligt och jag hoppas den eventuella röran inte ställer till det för mycket för dig i ditt arbete. 

Hör av dig om du undrar över något!
Med vänliga hälsningar

Helen Sahlstrand
Leg. dietist, matfotograf och skapare av Ät bra! 

Helen
Helén Sahlstrand
Leg. dietist, matfotograf och
grundare av Ät bra!
Jag har arbetat som dietist sedan 2005. Jag har främst arbetat med livsstilsförändringar och insåg tidigt att bilder gjorde det enklare för mina klienter att förstå budskapet om kost och hälsa.

Då utbudet av bra bilder, för oss dietister, var begränsat började jag själv fota näringsberäknade, pedagogiska matbilder till mig och mina kollegor. Tio år senare föddes idén om bildstödet Ät bra!

Min största drivkraft är att göra människor mer matmedvetna. Bilder är då ett fantastiskt bra redskap, som de allra flesta förstår och kan ta till sig. För mig är det också viktigt att visa att bra hälsosam mat ser god och tilltalande ut.
'